El divendres i dissabte d’esta setmana es celebrarà la nova edició d’Art al carrer

Els artistes envairan divendres i dissabte els carrers d’Alzira. Comença la setena edició d’art al carrer, un festival artístic de referència on tenen cabuda durant dos dies més de trenta actuacions als carrers d’Alzira i on participaran 22 companyies diferents. A més a més, també es celebrarà les Jornades de la il•lustració que enguany tornarà a reunir dissabte importants creadors d’este camp artístic.
Este matí s’ha presentat el festival Art al Carrer que com cada tardor ompli els carrers d’Alzira de concerts, pintors, dansa, teatre, circ, mim i il•lustracions. El projecte es consolida enguany, aposta per incloure més espais, incorpora als habituals,la plaça Alborxí, s’afig també la literatura al carrer i incrementa el nombre d’actuacions.
Enguany també l’art urbà en formarà part, d’una banda ja es compta amb el mural del Palau d’Esports, anomenat Alzira viva, i també està en procés d’execució un nou mural a una paret del carrer San Francesc que versarà sobre la diversitat. La jornada d’il•lustradors incorporarà el treball de 26 artistes i girarà al volant del món de la il•lustració sobre l’artesania.
La jornada d’il•lustradors de dissabte comptarà amb els artistes pintant en directe, una demostració de Xavier Claur i un taller de mosaïc per als menuts. La venda de les il•lustracions serà solidària i estarà destinada a la fundació CEPAIM.
Art al carrer a més incorpora novetats pel que fa als gèneres, a més de la dansa clàssica, i el flamenc, enguany hi haurà un taller de danses urbanes, també hi haurà un espectacle d’acrobàcies a la plaça Generalitat dissabte i el fi de feste el marca l’actuació de Lulú i los tigretones. Tot un ventall d’activitats que segons explica l’alcalde d’Alzira, aporta vida als carrers i mou la ciutat, per això demana una ampla participació.

Deixa un comentari