fbpx

El Fòrum Connecta de Labora reunix a Alzira 17 empreses amb més de 400 persones desocupades

Compartix la notícia

El Fòrum Connecta de Labora reunix 17 empreses amb més de 400 persones desocupades en una jornada amb entrevistes i tallers. Durant tot el dia de hui, 4 de desembre, la Casa de la Cultura d’Alzira acull este fòrum dirigit a aturats i aturades, així com a les empreses de la zona que oferixen treball. Davant les circumstàncies, el fòrum compta, també, amb activitats i un xat virtual; de fet, a esta vessant on-line, s’han inscrit 60 persones.

El secretari autonòmic d’Ocupació i director general de Labora, Enric Nomdedéu, ha assistit este matí a l’acte que donava el tret d’eixida al Fòrum Connecta. Nomdedéu ha valorat el treball que es fa des de les administracions mitjançant pactes territorials i acords per a fomentar l’ocupació en moments com l’actual, missatge que també han llançat els representants d’UGT i CCOO, Pepe Esteve i Josep Antoni Carrascosa, respectivament, en relació al PATER, el pacte d’ocupació de la Ribera. En este sentit, Enric Nomdedéu ha valorat el Fòrum Connecta com una oportunitat per a concentrar en una sola jornada informació, formació, debats i entrevistes.
A l’acte inaugural, Enric Nomdedéu també ha volgut aprofitar per a fer referència als ensenyaments que la pandèmia ens pot deixar com a societat al respecte del model productiu. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-4-desembre-2020_md_61385308_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari