fbpx

El futbol femení entrenarà a XixeràÀudio 

Compartix la notícia

Les seccions de futbol femení d’Alzira disposaran d’un camp propi i noves instal·lacions al llarg de l’actual legislatura. La regidoria d’esports ha iniciat ja les obres de recuperació del camp de futbol de terra que es troba al lateral de l’estadi Luis Suñer Picó amb l’objectiu de convertir-lo en un camp de gespa que dispose també de vestuaris i d’un club social.

Es tracta d’un projecte de legislatura que s’està realitzant amb fons propis del consistori per la qual cosa, asseguren des de la regidoria d’esports, serà un procés lent. No obstant això, durant l’any 2019 ja es va dur a terme una primera fase del projecte en la qual es va traçar el perímetre del camp. Al llarg del mes d’agost es pretén continuar amb les obres i aprofitar els treballadors dels plans d’ocupació perquè construïsquen uns vestuaris.

Així mateix, durant el pròxim any està previst que es faja una connexió d’aigua amb l’estadi Sunyer Picó així com la instal·lació de reg. A més, s’utilitzarà una caseta que hi ha a les instal·lacions per a convertir-la en un centre social. L’objectiu de les obres, segons la regidoria d’esports, és crear un espai propi per al futbol femení alzireny que es troba en les màximes categories autonòmiques, Així ho ha explicat el regidor d’esports, Fernando Pascual, en El dia per davant, a partir del minut 7’25”.

      ecomovil-a-alzira-24-juliol-2020_md_54326735_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari