El Govern Local apremia el Consell perqué comence les obres del Palau de Justícia

El Govern d’Alzira ha sol·licitat una reunió amb la consellera de Justícia per instar-la a que s’ inicien el més aviat possible les obres del Plau de Justícia. Segons les promeses de la pròpia consellera està previst que arranquen en 2020. Tot i la paràlisi actual, l’alcalde confia que esta legislatura sí que, després de 20 anys d’espera, Alzira compte amb una seu judicial moderna i útil per als ciutadans de tota la comarca.

El Govern del Botànic va rescatar en l’anterior legislatura este projecte i es va mostrar disposat a dur-lo a terme, de fet va dotar de pressupost el projecte, per primera vegada i va consensuar amb l’Ajuntament la cessió de terrenys per a la seua ubicació i també per poder dotar-lo de zones d’aparcament.

Està previst que el palau de justícia d’Alzira coste 14 milions d’euros i ocupe un espai de més de 4.000 metres quadrats  a l’Avinguda Luis Suñer. L’alcalde, Diego Gómez, assegura que el consistori ja ha complit la seua part i insta al consell a fer també la seua part i encetar les obres quan més prompte millor.

Gómez assegura que el Palau de Justícia és un projecte històric per a la ciutat i la comarca i assegura que insistirà per que siga una realitat esta legislatura.

 

Imatge Riberaexpress 

Deixa un comentari