fbpx

El Govern Local apremia el Consell perqué comence les obres del Palau de Justícia

Compartix la notícia

El Govern d’Alzira ha sol·licitat una reunió amb la consellera de Justícia per instar-la a que s’ inicien el més aviat possible les obres del Plau de Justícia. Segons les promeses de la pròpia consellera està previst que arranquen en 2020. Tot i la paràlisi actual, l’alcalde confia que esta legislatura sí que, després de 20 anys d’espera, Alzira compte amb una seu judicial moderna i útil per als ciutadans de tota la comarca.

El Govern del Botànic va rescatar en l’anterior legislatura este projecte i es va mostrar disposat a dur-lo a terme, de fet va dotar de pressupost el projecte, per primera vegada i va consensuar amb l’Ajuntament la cessió de terrenys per a la seua ubicació i també per poder dotar-lo de zones d’aparcament.

Està previst que el palau de justícia d’Alzira coste 14 milions d’euros i ocupe un espai de més de 4.000 metres quadrats  a l’Avinguda Luis Suñer. L’alcalde, Diego Gómez, assegura que el consistori ja ha complit la seua part i insta al consell a fer també la seua part i encetar les obres quan més prompte millor.

Gómez assegura que el Palau de Justícia és un projecte històric per a la ciutat i la comarca i assegura que insistirà per que siga una realitat esta legislatura.

 

Imatge Riberaexpress 

Compartix la notícia

Deixa un comentari