fbpx

El Govern local aprovà ahir els Pressupostos Generals 2020 amb els vots en contra de l’oposició

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira va aprovar ahir els Pressupostos Generals de 2020. Amb el vot a favor de Compromís i el PSPV i l’oposició de Ciutadans, Vox i el Partit Popular, el plenari d’ahir donava per aprovat un pressupost de 40 milions d’euros que aniran destinats sobretot a partides socials i al foment de l’ocupació. Uns pressupostos que tampoc han rebut el suport dels sindicats de treballadors però que començaran a executar-se a partir de hui.

L’aprovació dels pressupostos va suposar una controvèrsia, sobretot pel que fa als partits més situats a la dreta de l’espectre polític. Vox, Ciutadans i el PP es van mostrar units en el fet que el pressupost de 2020 destinava una partida massa elevada a personal. Per la seua banda, Vox Alzira va qualificar el pressupost com a “irreal” i va explicar que destinar el 50 % a personal era com hipotecar-se.

Ciutadans va criticar que l’Ajuntament no haguera dut a terme cap de les esmenes que el partit havia proposat i que havien sigut aprovades. A més, van criticar la falta de participació i cooperació que els pressupostos tenien, atés que al seu parer els partits de l’oposició sols tenien l’opció d’aprovar-los o no, però no de donar la seua opinió.

Per la seua banda, el PP d’Alzira també es va mostrar contrari per considerar els pressupostos imaginaris, atés que estan a l’espera de la rebuda de subvencions i ajudes externes que no estan assegurades. A més, el PP també s’hi mostrà en contra per la falta de voluntat de voler negociar-los i per la falta de temps que els ha donat per presentar les seues propostes de canvi.

No obstant això, els pressupostos es van aprovar amb el suport de Compromís i el PSPV.

Compartix la notícia

Deixa un comentari