El Gran Teatre d’Alzira acollirà a la tardor la preestrena de la nova temporada de l’Alqueria Blanca

El Gran Teatre amaga nombroses sorpreses per quan torne a obrir les seus portes a la tardor. Una d’elles, la qual us avancem hui, molt lligada a un del èxits de l’audiovisual valencià. El Gran Teatre d’Alzira acollirà la preestrena de la nova temporada de l’Alqueria Blanca. L’avançava ahir el regidor de Cultura, Alfred Aranda, a El Dia Per Davant.

La televisió autonòmica va donar vida de nou el passat març a esta sèrie que narra la vida i les històries amoroses dels Falcò i els Pedreguer. La popular sèrie, que va nàixer amb canal 9, va esdevenir enguany el programa més vist en À Punt, amb un 12,7% de quota de pantalla. À Punt ja té preparada la continuació de la sèrie per la pròxima tardor. I, el Gran Teatre d’Alzira, reformat i amb el seu nou color blau mediterrani serà, a l’any del seu centenari, l’escenari de la preestrena de la temporada 13 de l’Alqueria Blanca. Un esdeveniment que, segons explica Alfred Aranda, s’espera que tinga gran repercussió mediàtica i siga un ocasió per retre homenatge a este espai emblemàtic del món cultural alzireny.

Heu escoltat Aranda, la data per la preestrena encara no està tancada. De moment, quedem a l’espera de noves noticies per la primera quinzena d’octubre.

Deixa un comentari