fbpx

El Gran Teatre d’Alzira lluirà renovat el 2021

Compartix la notícia

El Gran Teatre d’Alzira lluirà renovat el 2021. No es tracta de millores decoratives, sinó d’ajustos tècnics que s’adapten a la nova normativa. Entre altres mesures, es canviarà el sistema d’aire condicionat, la instal·lació elèctrica i es reforçarà el sòl del teatre. Per fer-ho, el teatre tancarà les seues portes entre els mesos de juliol i setembre, quan menys programació es concentra.

L’edifici del Gran Teatre té una antiguitat al voltant de 100 anys i ha patit inundacions com la “pantanà” del 1982 o la riuada del 1987. A més, també ha suportat diversos incendis al llarg de tots estos anys. Tot açò ha ocasionat diversos desperfectes en el teatre que, a més, requerix un manteniment d’acord amb la nova normativa. La Regidoria de Cultura explica que l’Ajuntament farà una gran inversió en esta reestructuració, malgrat que espera l’ajuda d’alguna subvenció.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, explica que “s’intentarà retardar el menys possible la programació cultural, però que el prioritari ara mateix és que el teatre tinga les condicions higièniques oportunes per rebre, en 2021, la programació especial, que commemorarà el seu centenari”.

Compartix la notícia

Deixa un comentari