El Gran Teatre obrirà a la tardor amb una nova cara

Avancen a bon ritme les obres del Gran Teatre per a la seua reobertura la pròxima tardor. Tot i que la renovació de l’edifici té la seua part visible amb el nou color blau mediterrani que ha adquirit, les principals intervencions afecten als budells de l’edifici que enguany complirà cent anys.

A hores d’ara, diverses empreses continuen treballant en la millora de les instal·lacions internes, pel que fa al quadre elèctric i el sistema d’aire condicionat. D’altra banda, una de les reformes que s’han realitzat és la creació de la línia de vida , un element bàsic i necessari per a garantir la seguretat dels treballadors. Alfred Aranda.

Més enllà de les millores necessàries i més invisibles, el Gran Teatre estrenarà un nou aspecte en elements bàsic com són els els banys, que també estaran adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Els actors i actrius trobaran també nous camerinos, en seran quatre i estan totalment renovats i l’espai interior del Gran Teatre que s’està repintant amb el seu color habitual. Així i tot, Aranda avança moltes sorpreses per a la pròxima tardor quan s’obriguen les seues portes. Detalls i novetats que faran la seua obertura especial i amb una programació que consolida la història d’este espai tan emblemàtic. Aranda de nou.

Deixa un comentari