El Gran Teatre reobrirà amb una gala solidaria amb La Palma

El Gran Teatre es reobrirà el pròxim 16 d’octubre a les 9 de la nit amb una gal·la solidària que es destinarà als veïns i veïnes de l’illa de la Palma. Este acte que comptarà amb diverses actuacions tindrà una entrada de tres euros, la recaptació d’eixe dia arribarà a l’illa com a mostra de la solidaritat dels alzirenys i alzirenyes.

Alzira, ciutat colpejada per les catàstrofes naturals ajudarà així la població damnificada per l’erupció del volcà Cumbre Vieja.
La gala, acollirà una mostra de totes les arts i disciplines artístiques que han passat pel Gran Teatre al llarg dels seus cent anys d’història. Comptarà amb les actuacions de la balladora alzirenya María Belda, Spanish Brass, Lucas Ibáñez Trio, el grup de dansa del Conservatori de València, ballarins de l’acadèmia Paso a Dos i diverses companyies de teatre, que oferiran un tast dels seus muntatges teatrals al llarg de la gala del centenari. A més es podran vore diversos reportatges amb la història del Gran Teatre.

Les entrades per a este espectacle es podran adquirir demà al Gran dimecres 13 i dijous 14 de 19.30 a 21 hores al Gran Teatre i en notikumi les 24 hores a partir de divendres 8 d’octubre a les 9. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, espera que siga molta la participació dels alzirenys i alzirenyes en esta gal·la solidària.

Deixa un comentari