El Gran Teatre vibrà en la gala pel seu centenari

Alzira va viure dissabte una nit molt especial amb una gala plena de sorpreses. Actuacions en directe i felicitacions d’artistes, cantants i una ampla representació dels artistes locals hi participaren.

Un acte que va durar prop de tres hores i que compta amb dansa i ball que aportaren el Conservatori de dansa de València, les escoles Paso a Dos i Art i dansa i la ballarina Maria Belda. Teatre amb La Tarumba, Magic 6 i Rosana Mira i Puri Fariza. Música en directe d’Spanish Brass, Lucas Ibañez, Isabel Medan, Amadeu Adell, Ona Nua i felicitacions arribades des de diversos punts del territori, d’actors com Carlos Alberola o cantants com Rafael.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, va destacar el Gran Teatre com símbol de la vida cultural d’Alzira que la fara optar el pròxim any a la capitalitat cultural a la Comunitat Valenciana. Diego Gómez, no sols explica les reformes que durant els ultims mesos s’han fet al Gran Teatre sino que agraí el treball realitzat per corporacions anteriors per mantindre’l actiu i en plena forma.

L’acte va comptar amb la presència de l’alzireny Joan llinares, direc tor de l’Agència valenciana antifrau i d’Abel Guarinos, director de l’Institut Valencià de Cultura, entre altres. Entre els convidats, es trobava l’actor alzireny Alex Gadea, que junt a Mari Carmen Cano, exerciren d’amfitrions de la gala. Una gala que ell resumia així.

Deixa un comentari