El grup Albotaina recapatarà fons per al Servei d’Oncologia de La Ribera fent teatre

Una iniciativa social emmarcada en les possibilitats socials del teatre. El grup amateur Albotaina organitzarà funcions de teatre per recaptar fons en benefici del Servei d’Oncologia de l’Hospital de la Ribera.

En els pròxims mesos, el grup de teatre d’Algemesí preveu organitzar funcions de teatre en els diferents pobles que integren el Departament de Salut de la Ribera, Alzira entre ells. La recaptació de les entrades, inclosos els drets d’autor, aniran íntegrament al Servei d’Oncologia, així li ho vaig comunicar divendres el director del grup de teatre, Rafael Esteve, a la gerent del Departament de Salut i a la coordinadora del Servei d’Oncologia.

Rafael Esteve explica que la iniciativa “naix de l’ànim de col·laborar amb l’hospital d’Alzira perquè continues oferint als pacients oncològics la millor atenció”.

L’obra proposada és la comèdia ‘En la meitat del camí’, de María Luz Cruz Muñoz. Els membres de l’Albotaina iniciaran ara una ronda de contactes amb els diferents Ajuntaments de la Ribera per a oferir la possibilitat d’acollir funcions de l’obra.

Deixa un comentari