El Grup de Debat per la Igualtat presenta les bases per a participar a la VIII edició dels Premis Contes per la Igualtat
El termini per a entregar les narracions en el Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira finalitzarà el dilluns 8 de març

Es tracta d’un certàmen dirigit a tot l’alumnat que ho desitge dels col·legis públics, concertats i privats i dels centres d’ensenyament de Primària i Secundària d’Alzira. Els contes han de ser inèdits, en valencià i contemplar aspectes que afavorisquen la igualtat entres dones i homes. El termini per a entregar les narracions en el Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira finalitzarà el dilluns 8 de març.

Segons han explicat des de l’Ajuntament d’Alzira, es convoquen 4 categories per a l’alumnat des de 3r de primària fins a Batxillerat o Cicles Formatius d’FP. Seran els centres escolars el qui presenten els treballs al concurs, dividits per categories. Els originals es presentaran en un sobre tancat que contindrà la narració amb el seu títol i el pseudònim de l’autor o l’autora. En l’exterior, la indicació PREMIS CONTES PER LA IGUALTAT, el pseudònim i la categoria a la qual es presenta el treball. Així mateix, es ficarà dins del sobre un altre sobre xicotet tancat, en el qual figurarà, en l’exterior, el pseudònim i la categoria i, en l’interior, les dades de l’alumne o alumna participant.

Segons ha explicat la presidenta del Grup de Debat per la Igualtat, Remei Pau, en ‘El Dia Per Davant’, els premis Contes per la Igualtat es fan amb l’objectiu de complementar l’activitat que porten a terme els centres educatius en matèria d’igualtat. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari