El mercat de dimecres estrenà ahir la nova ubicació de les parades d’alimentació

El mercat de dimecres estrenava ahir la reubicació de les parades d’alimentació, segons es va aprovar en el ple. Estes vint parades s’han traslladat al carrer Polinyà, i ja ha quedat tancada una reestructuració que pretén fer un mercat més atractiu.
Amb esta nova reestructuració del mercat ambulant, hi haurà 194 parades, de les quals 159 estan ocupades i ja ubicades en el seu lloc definitiu i altres vint que es mantenen lliures per a nous comerciants. El carrer Santo Domingo de Guzman, paral•lel a la CV50, on abans estaven les parades d’alimentació, queda exclòs del mercat. Ahir, primer dia de mercat amb esta nova ubicació, més d’un comprador es va despistar, tot i que el regidor responsable considera que va anar molt bé i que caldrà polir alguns aspectes.
D’altra banda, ahir dos educadores cíviques es dedicaren tot el matí a fer complir el reglament del mercat. Una petició que havia fet l’associació de mercaders per tal d’evitar friccions entre uns venedors i altres a l’hora de muntar les parades o traure els vehicles del recinte.

Deixa un comentari