El Mercat de la Vila rep únicament tres ofertes per a tindre parada en este mercat

El mercat de la Vila comptarà únicament amb tres parades de moment. S’ha acabat el termini de presentació de propostes i licitació i finalment s’han presentat únicament tres ofertes que ocuparan tres de les deu aparades existents. Dues parades per a alimentació i la tercera, destinada a la Tira de comptar. Totes tres per a set anys i amb possibilitat d’una pròrroga de tres anys.
Concretament la parada número 6 anirà destinada a la venda al detall de pastisseria i la parada número 11 a l’activitat de xarcuteria. Estes parades licitades tindran el dret a la seua ocupació de manera privativa i amb caràcter exclusiu, amb la finalitat de destinar-los a la venda d’articles propis. La parada número 9, destinada a la tira de comptar, será per a la venda directa de productes agrícoles de collita pròpia un dia a la setmana, concretament els dimecres.
Hi ha un total de deu parades i el plec s’havia ampliat per tal de poder abastar un ventall més ampli d’activitats comercials Cal recordar que el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, es va reunir amb l’Associació Empresarial d’Alzira i els hostalers de la ciutat per presentar-los el plec per a l’adjudicació de la concessió per a l’explotació del Mercat Municipal de la Vila.
Esta adjudicació tanca un llarg procés que es va iniciar amb polèmica en anunciar el govern que en en desembre de 2021 acabava l’adjudicació de les parades que hi havia. Una mesura que es va entendre com polèmica i que va originar una campanya de protesta pel que s’entenia com tancament del mercat. Després de varios mesos de reunions amb els mercaders i la creació d’un plec de condicions que obria la possibilitat d’ubicar al Mercat de la Vila establiments de restauració i d’altres tipus, finalment únicament han estat tres els que s’han presentat a ocupar les parades.

Deixa un comentari