El mercat podria recuperar els carrers Riola i Bandera Valenciana

Compartix la notícia

L’Ajuntament i els representants dels mercaders estudien la possibilitat de recuperar els carrers Riola i Bandera Valenciana per la necessitat de distanciar en 2,5 metres les actuals parades. La reglamentació contempla la possibilitat d’instal·lar «un element físic», com una lona o un plàstic entre parades, en cas de no poder separar-se entre sí almenys una distància de 2,5 metres de llargària.
Tot el dispositiu entorn al muntatge de les parades d’alimentació ha estat molt valorat per la veterinària del Centre de Salut Pública, i per això i per a seguir acatant les normes de seguretat i higiene, recordem les mesures que hem de posar en pràctica a l’hora d’acudir al mercat ambulant. Les normes són les mateixes: realitzar la compra de manera individual, utilitzar guants i mascareta, i dipositar-los en les papereres habilitades.
Les parades estaran instal·lades al carrer Santo Domingo de Guzmán, amb entrada pel carrer Riola i eixida pel carrer Tavernes.
Fernando Pascual, responsable de l’àrea de Serveis Urbans, sol·licita la màxima col·laboració a tots els ciutadans que acudisquen al mercat dels dimecres “a ser rigorosos amb l’estricte compliment de les mesures que marca la Conselleria de Sanitat”.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-21-maig-2020_md_51257604_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari