El mes de juliol l’atur augmentà un 17% respecte al juliol de 2019

Dona i major de 44 anys. És el perfil més afectat per l’atur a la ciutat d’Alzira, segons les dades registrades per l’Observatori d’Ocupació d’Idea. El municipi va registrar 4.072 persones aturades el mes de juliol, de les quals el 62% dones van ser dones. A més, el sector serveis representa el gros de l’atur. El 64% de persones a l’atur durant el mes de juliol s’integren al sector serveis.

L’informe publicat mensualment per l’agència Idea mostra que l’atur registrat a Alzira durant este mes de juliol és un 17% major respecte a l’estiu previ a la pandèmia. El juliol de 2019 Alzira registrava 3422 persones a l’atur front les 4072 registrades el passat juliol. La tònica d’augment es va iniciar ja l’any passat, amb la qual cosa s’observa una lenta recuperació econòmica a l’era Covid. Diego Gómez.

I en termes de contractació també es sent l’impacte de la pandèmia. Les persones contractades durant el passat mes de juliol es un 20% menor que al juliol de 2019, amb un total de 2.393 persones contractades enguany al juliol. Les dades també confirmen la temporalitat dels contractes. Només el 6% de contractes són de carácter indefinit. Un problema contra el qual l’Alcalde i regidor d’Ocupació, Diego Gómez, crida a fer un esforç público-privat.

Deixa un comentari