El món faller exalta les falleres majors d’Alzira 2021

Alba Carrió i Claudia Dolz vivíren la seua exaltació el passat dissabte a la sala Cotonera. Les falleres majors de la ciutat i les seues corts d’honor acompanyades per les sis comissions que a partir del 9 d’octubre plantaran les falles a Alzira foren protagonistes d’una exaltació d’unes festes falleres especials.
La fallera major infantil, Claudia Dolz, va agrair el suport i l’afecte rebut, i en especial de la seua cort, de la fallera Major, de la junta local fallera i del regidor de festes, Xavier Pérez. La fallera major infantil destaca el privilegi del seu càrrec en unes festes tan especials. Claudia Dolz.

Per la seua banda la fallera Major, Alba Carrió, assegura comprendre la postura de tots els fallers i destacà la necessitat de cremar per a tornar a començar. Alba Carrió.

El president de la junta local fallera, Jaume Bohigues, destaca que serien unes falles diferents però intenses, les millors falles que es podien somniar després de la pandèmia. Bohigues agraí el compromís de les sis comissions que el pròxim pont d’octubre plantaran els seus monuments. Jaume Bohigues.

Finalment, l’alcalde d’Alzira tanca la nit destacant que Alzira era un poble unit, alegre i combatiu. Especialment dirigit a les falleres majors d’Alzira, destaca que no passaran a la historia com les falles de la Covid, sinó com les falles de la resiliència, la recuperació i la solidaritat. I per això destaca que les falleres majors d’Alzira eren unes falleres en majúscula. Diego Gómez

Els actes falleres recobraran el seu pols el pròxim dijous amb la presentació del Llibre de falles 2021, a la Casa de la Cultura.

Deixa un comentari