El MUMA presenta una una variada programació artística per a la tardor

El MUMA, el Museu Municipal d’Alzira, reprèn la seua activitat passada l’època estival, i ho fa amb un complet programa de propostes per a l’últim trimestre de l’any. I per a esta tardor, la pintura centrarà bona part de l’activitat expositiva del MUMAMARTE. Amb este nom s’ha batejat la extensa programació artística prevista per als próxims tres mesos.

Fins al diumenge dues sales acullen l’exposició Astronomy, del pintor local Josep Francés. La regidora de Patrimoni, Isabel Aguilar, ha volgut ressaltar la importància d’artistes locals com Josep Francés qui, a més, ha tingut un paper clau en la programació del MUMA per a esta tardor.

Des del 30 de setembre fins al 24 d’octubre, es podrà visitar «Del pigment al paper», que reuneix obres de Manuel Silvestre. Calendari similar comparteix el tercer saló de Tardor de Realisme (1 al 24 d’octubre).

Del 29 d’octubre al 28 de novembre, serà el torn tant d’una col·lecció de pintors valencians dels segles XIX i XX com de la mostra «Retrats», de Salvador Ausina. Per part seua, el 3 de desembre arrancarà l’exposició «Arrels de l’aigua. Un riu d’inspiració».

Del 29 d’octubre al 28 de novembre, també tindrà lloc la col·lecció de pintors valencians dels segles XIX-XX en la sala I d’exposicions temporals, mentre que en el mateix període la sala II mostrarà l’exposició «Retrats», de Salvador Ausina.

Per a completar les activitats del trimestre el 19 de desembre, a partir de les 9 hores, es realitzarà la XXIII Pujada del Betlem, que enguany quedarà ubicat al mirador de la Casella. La baixada del mateix està prevista per al diumenge 9 de gener 2022.

Deixa un comentari