fbpx

El MUMA recupera la programació cultural de tardor amb dos exposicions

Compartix la notícia

La Sala 1 acull “La Murta, un riu d’inspiració. La Murta i els seus racons” i la Sala 2, les obres del Segon Saló de Tardor de Realisme. Des de la Regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Alzira animen als alzirenys i alzirenyes a visitar estes exposicions perquè aporten una visió personal i evocadora de cadascuna de les escenes que representen.

L’exposició dedicada a la Murta acull un recull d’obres de l’Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca. Els i les artistes reprodueixen els atractius patrimonials i naturals que envolten el paratge natural de la Murta. La mostra està organitzada per la Regidoria de Patrimoni i l’Associació Amics de la Murta.

Pel que fa la sala 2, es podran vore les 38 obres del Segon Saló de Tardor de Realisme que es van presentar al concurs Lorenzo de Medici, impulsat pel pintor alzireny, Josep Francés. L’Ajuntament d’Alzira ha editat un catàleg en el qual es poden contemplar algunes de les obres exposades.

Les dos mostres es podran veure al MUMA a partir de demà dimarts, 15 de desembre i fins el diumenge 17. Escoltem la regidora de Patrimoni, Isabel Aguilar, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-15-desembre-2020_md_62370033_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari