El Museu Faller d’Alzira obri les seues portes de manera física i virtual
El tour virtual està disponible a la pàgina municipal i també a riberana.es

La Mancomunitat de la Ribera Alta i l’Ajuntament d’Alzira han presentat hui la visita virtual al Museu Faller d’Alzira, un tour que permet recórrer este museu que interpreta la festa fallera amb la singularitat del món de la festa a Alzira. Estarà disponible a la pàgina municipal i també a riberana.es.

Segons ha explicat la regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, la visita està disponible en 4 idiomes: castellà, valencià, anglès i francés, i inclou diferents elements multimèdia com vídeos, fotografies i textos explicatius realitzats per l’Ajuntament d’Alzira. A més, el museu estarà obert, amb entrada gratuïta, de dimarts a divendres, d’11:00 a 13:00 hores, i dimecres, també de vesprada, de 17:00 a 20:00 hores.

Al parer de la regidora, visitar el Museu Faller és una opció per a disfrutar de tota l’essència de les falles, ja que es mostra tot el que les envolta: gastronomia, pólvora, indumentària, música i ninots. Escoltem les seues paraules:

Ir a descargar

Per la seua banda, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, va explicar que en una setmana fallera com la d’enguany, es fa més necessari trobar noves maneres de viure les Falles, per això, convidava a tots els alzirenys i alzirenyes a reviure la festa mitjançant el Museu Faller. L’escoltem:

Ir a descargar

D’altra banda, el president de la Mancomunitat, Txema Peláez, va destacar que, des de la Mancomunitat de la Ribera Alta s’està apostant per un espai virtual, una finestra al patrimoni de tota la comarca. A més, recalcava que la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira i la Mancomunitat continua i en abril es presentarà el model en 3D de les Torres de la Ribera, amb la Torre dels Coloms, la Torre d’Antella i la Torre d’Alfarp. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari