fbpx

El Museu Faller d’Alzira rep visites de diversos països

Compartix la notícia

La Regidoria de Patrimoni convida els alzirenys a visitar el Museu Faller a les portes de la festa. Al Museu es pot veure, a través de panells audiovisuals, l’evolució de les falles d’Alzira en totes les seues vessants. En el seu primer any de vida ja ha rebut visites de veïnat de tota la nostra comarca i de diversos països. A més, forma part de la Xarxa Valenciana de Museus Fallers junt amb Gandia, Cullera, Xàtiva, Borriana i València.

Recordem que la segona setmana de març de l’any passat, el Museu Faller va obrir les  portes per primera vegada i en només dos dies de vida ja va rebre més de 600 visitants. A través d’un recorregut didàctic pels diversos espais en què està delimitat l’espai, el visitant descobrix la plantà, la cremà, la música, la gastronomia, la indumentària i la pirotècnia. A més, també pot veure alguns dels ninots indultats al llarg de la història fallera en Alzira.

El Museu pot visitar-se en horari habitual, de dimarts a divendres, d’11 a 13, i els dimecres també en horari de vesprada, de 17  a 20, amb entrada gratuïta.

Compartix la notícia

Deixa un comentari