El Museu Faller serà el principal atractiu de Peke Turisme en l’oferta de març

El Museu Faller protagonista pel març de Peke Turisme, l’oferta turística infantil d’Alzira. L’activitat consistirà en la visita guiada al Museu per ninots vivents i finalitzarà amb el muntatge d’una falla humana i una gran mascletà de so. En esta ocasió, l’activitat va dirigida als alumnes de 1r i 2n de primària dels centres educatius de la nostra ciutat que sol•liciten la seua participació.

El dijous 12, divendres 13 i dissabte 14 de març torna Peke Turisme, l’oferta d’oci i diversió per als més menuts i les seues famílies. L’activitat està adaptada a l’horari escolar, per tal de possibilitar l’activa participació dels col•legis interessats a acollir-se a esta iniciativa, impulsada des de la Regidoria de Turisme.
Per a gaudir de les funcions teatralitzades, a càrrec de la companyia de teatre local MiraRosana, caldrà abonar un euro per participant, tant dijous com divendres, mentre que dissabte, el dia dedicat a l’activitat en família amb un taller de reciclatge per als menuts, el preu serà de 2 euros. L’horari de l’activitat serà d’11 a 13.30 hores i les places de participants són reduïdes, per la qual cosa cal inscriure’s amb antelació en turisme@alzira.es.
Pots escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari