El Museu Municipal d’Alzira anucia 11 exposicions noves per al que resta d’any

El MUMA manté la seua afluència de públic als mesos d’estiu. Tot i que el seu horari es reduix a l’estiu i tan sols obri de dimarts a diumenge entre les 11 del matí i la 1:30 de la vesprada l’afluència no ha disminuït en estos mesos d’estiu. Des de l’espai han anunciat a més que faran 11 exposicions noves en els mesos finals de l’any.
El Museu Municipal d’Alzira te quatre sales d’exposició. Dos d’elles són de fons permanents. Les altres dues d’exposicions itinerants. En l’actualitat una de les més importants, que té, i que es va inaugurar a juny, és l’exposició “Paisatges Immediats”, que es realitza amb la col•laboració del Consorci de Museus i la Conselleria de Cultura.
A més, des del MUMA estan preparant ja les activitats per al que queda d’any. Han avançat que d’ací a desembre realitzaran 11 exposicions noves que aniran rotant per les diverses sales. També es farà 3 exposicions guiades temàtiques, una d’elles, la de setembre, sobre els quaranta anys de la pantanada de Tous, ja que hi ha tres exposicions enguany sobre el tema.
Per a visitar el Museu Municipal d’Alzira recordem que es pot anar de 11 del matí a 1:30 de la vesprada. També es poden reservar visites guiades a través del seu telèfon 962017649.

Deixa un comentari