El NB Alzira confirma el lideratge de Preferent

El Senior Blau del Nou Bàsquet Alzira va aconseguir una flamant victòria davant el 4t classificat, el CB Grau de València, per 92-66. Els grauers arribaren a anar per davant en el primer quart però els riberencs ajustaren la defensa i començaren a tindre més encert en el tir exterior. Del 17-21 es passà a un 38-35 a la fi del segon quart. Dos triples de Furió i un 2+1 d’Artur Argente donaren un avantatge que s’allargà fins el 62-44 (24-9 de parcial) en acabar el 3r període. Els alzirenys seguiren molt ferms i amb un triple d’Aparisi en l’últim segon superaren la barrera dels 90 punts.

El Nou Bàsquet Alzira és primer amb 7 victòries i 2 derrotes seguit de l’Algemesí B i San Pedro Moixent a una victòria amb un partit menys. Este diumenge si Federació no indica el contrari jugarà a Mislata, avantpenúltim classificat. Escolta l’entrevista a Roberto Craig a partir del minut 11’38”