El Nítida Alzira FS, més líder de Segona B

Victòria in extremis del Nítida Alzira FS davant un ferri rival, l’Otxartabe de Bilbao, que va saber defendre’s a la perfecció al llarg de 38 minuts. En el tram final de l’encontre, el Nítida va ser capaç de remuntar un 1-3 per a guanyar 4-3. Amb esta victòria quan faltaven 30 segons per al final i els empats del San Juan de Pamplona i el Tafatrans de Tafalla, els alzirenys tornen a tindre set punts d’avantatge amb els pamplonesos i augmenten a deu amb els tafallesos, contra els que s’enfronten este dissabte.

El partit es va viure en un clima inusual després que el Jutge de Competició clausurara per dos partits el Palau d’Esports. Una cinquantena d’aficionats va seguir el partit en una pantalla en el Fontana Mogort. Als dos minuts, els bascos s’avançaren en el marcador. Després de grans parades del seu porter, tornaren a marcar als dotze minuts. Per fi, en el 17, Rafa Ara obria el marcador per als alzirenys.

Tot i això, en la segona part, els bilbains obriren més bretxa. Quan quedaven 2’05”, Xavi va reduir diferències, Pau Bellés marcà de doble penal l’empat i a 30 segons de la conclusió, Xavi marcà el 4-3 definitiu.

Escolta l’entrevista que hem realitzat en Àrea Esportiva al pitxitxi de l’equip, Rafa Ara.

Ir a descargar

Pots vore també el resum del partit que va gravar Ribera Televisió.

 

 

Deixa un comentari