El nou partit Libres reclama una millor gestió de carrers i camins d’Alzira

Libres reclama una millor gestió dels camins a Alzira. Este partit polític, que es presentarà a les pròximes eleccions municipals amb Alfredo Escrivá com a cap de llista a Alzira, considera que la gestió que fa dels vials l’actual govern local és “indecent per a la capital de la Ribera”.
Des de Libres han criticat que l’Ajuntament dedique més diners a partides com la del personal que a la reparació de l’asfalt de carrers i camins. En la seua opinió és necessari deixar de remenar els carres amb parxes de ciment i asfalt i re asfaltar-los de manera correcta. A més, consideren que la situació de certes vies, com el camí de l’Ombria, son inacceptables i critiquen que els veïns estiguen sent afectats per la mala gestió d’estes reparacions.
En la seua crítica respecte de la gestió de camins i carrers, també recorden que al 2017 va morir una dona per una caiguda al carrer Reis Catòlics. Per este cas l’Ajuntament va haver de pagar 54.000 euros d’indemnització al 2019, per una irregularitat en la vorera. A més, critiquen que van pagar menys del que es demanava inicialment perquè a que van recórrer als tribunals.

Deixa un comentari