El Pacte Territorial de La Ribera ha presentat este matí els seus resultats acumulats fins al 2021 en la Mancomunitat de La Ribera

Este pacte funciona des del 2004 i des de 2017 han fet un pacte actiu d’ocupació i foment empresarial.
Des del 2017 han atés 733 treballadors dels quals el 48’4 per cent han trobat feina. Este pacte d’ocupació ha centrat els seus esforços en les persones majors en situació d’atur. A més este pla té un programa de formació a comerços que ha aconseguit 790 participants en 63 tallers presencials i 581 en tallers online. Una aposta important per a millorar la digitalització de les empreses de la comarca i que ha suposat que 41 empreses tinguen un pla de ruta digital i 25 un pla de marketing.
Els pactes territorials son una iniciativa de Generalitat per a impulsar els diversos territoris de la Comunitat Valenciana. Òscar Navarro, president del pacte territorial de la Ribera a més de president de la Mancomunitat de la Ribera Alta ha posat en valor el finançament rebut per a dur a terme esta iniciativa de foment de l’ocupació.
De cara als pròxims anys es vol consolidar este pla com una aposta més ferma i millorar la digitalització de les empreses a través dels Punts d’Atenció Digital, que s’han posat en marxa enguany a més de seguir en el foment de la ocupació.

Deixa un comentari