fbpx

El Palau d’Esports serà més accessible per a les persones amb mobilitat reduïda

Compartix la notícia

El Palau d’Esports millorarà l’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda. L’Ajuntament d’Alzira ha demanat una subvenció a la Generalitat per poder instal·lar una plataforma elevadora.  L’objectiu d’esta adquisició és que les persones amb capacitats especials no tinguen impediments per acudir als esdeveniments esportius.

Des de la Regidoria de Serveis Urbans, s’ha realitzat un projecte que consistix en la instal·lació d’una plataforma salvaescales motoritzada de dues parades que, a més. és plegable, per la qual cosa no entorpix el pas lliure del corredor. Amb la instal·lació d’esta plataforma, es podrà salvar el desnivell d’1 metre i 35 cm per poder accedir a les grades i el terreny de joc.

El regidor de Serveis Urbans i Esports, Fernando Pascual, ha destacat que l’Ajuntament seguirà treballant per fer d’Alzira una ciutat més accessible. Amb esta actuació s’està adequant i condicionant el Palau d’Esports per millorar l’accessibilitat a totes les persones. A més, espera que esta subvenció siga efectiva per part de la Generalitat Valenciana com més prompte millor.

Compartix la notícia

Deixa un comentari