fbpx

El parc de l’Alquenència s’obri i es recuperen les 3 línies d’autobús

Compartix la notícia

Alzira obri el parc de l’ Alquenència amb l’entrada en la Fase 2 de la desescalada. Es recuperen, a més, les tres línies de bus urbà, amb la totalitat de parades i horaris i amb el trajecte habitual dels dijous al cementeri, que amplia el seu horari de 9 a 14 del matí i de 16 a 19 de la vesprada. No obstant això, esta segona fase no garantix encara l’obertura dels gimnasos, per la qual cosa el servei de Gimnàs a Casa, a través del Facebook, continuarà en funcionament.
L’endemà en l’esport està cada vegada més prop, asseguren des de la Regidoria d’Esports. Fins aleshores, els usuaris poden seguir amb les classes en línia de cubba, manteniment, estiraments i tonificació, de 10 del matí a 18 de la vesprada. El que sí que canvia amb la fase 2 és l’aforament del cementeri municipal que ara permetrà soterraments en grups de fins a 25 persones, com ha assegurat este matí l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.
Pel que fa al servei de bus, deixa de ser gratuït, excepte per a les persones que disposen de la targeta de bo social. Les tres línies tornen a circular, però amb només un 30% de l’ocupació.
Amb referència als tràmits que la ciutadania haja de realitzar amb l’Ajuntament, l’alcalde d’Alzira també recomana utilitzar sempre la cita prèvia per a evitar aglomeracions.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-1-juny-2020_md_51634189_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari