El parc de l’Alquerieta estrena nova il·luminació amb menor consum energètic i econòmic
Esta millora s’engloba en el Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València, que inclou prop de 6.000 euros per a la millora de l’eficiència energètica en el parc de l’Alquerieta

Segons afirmen des de la Regidoria de Serveis Urbans, s’han canviat un total de vint-i-dos lluminàries que, a partir d’ara, utilitzaran la tecnologia LED. Amb esta actuació s’aconseguix, asseguren, un estalvi d’uns 13.000 kW anuals, amb la consegüent disminució de les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Esta millora s’engloba en el Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València, que inclou prop de 6.000 euros per a la millora de l’eficiència energètica en el parc de l’Alquerieta. Des de Serveis Urbans han explicat que, fins ara, el parc disposava d’un enllumenat basat en l’ús de llums de vapor de sodi d’alta pressió, material que provoca un baix rendiment i que es va instal·lar amb anterioritat al Reglament d’Eficiència Energètica en instal·lacions d’il·luminació exterior.

El regidor, Fernando Pascual, ha afirmat que l’objectiu del seu departament és fer una ciutat més sostenible on l’impacte energètic vaja disminuint. Així, ha assegurat que la intenció és canviar els fanals a les zones de la ciutat que encara no utilitzen tecnologia LED i que la pròxima zona on s’està previst actuar és en la zona de Sant Judes. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari