El Partit Popular d’Alzira repartirà banderes d’Espanya i senyeres en la plaça Major

El Partit Popular d’Alzira repartirà banderes d’Espanya i senyeres el pròxim 8 d’octubre a partir de les set de la vesprada en la plaça Major per celebrar el dia dels valencians. Al mateix temps els populars demanen a l’alcalde d’Alzira que no exhibisca símbols que, al seu parer, poden ferir els sentiments dels alzirenys.

El PP considera del tot inapropiat que el primer edil, amb motiu del dia dels valencians, faça ús de símbols com la quatribarrada amb la qual es va fotografiar l’any passat al lloc on suposadament va morir el rei Jaume I, a l’entrada d’Alzira. El president del Partit Popular d’Alzira José Andrés Hernández insisteix a l’alcalde Diego Gómez que respecte el sentiment valencianista i no torne a desplegar símbols que no són adients, al parer dels populars, al significat de la festivitat.

L’agrupació política reivindica l’orgull dels valencians i valencianes de sentir-se tant valencians com espanyols i pretèn recordar amb esta actuació els valors que, asseguren recull la Constitució pel que fa a la defensa de l’Estat de dret.

Categories Política

Deixa un comentari