El personal subrogat del Departament de Salut de la Ribera començarà la vaga el 22 de març davant la inacció de la Conselleria de Sanitat

El Comité d’Empresa del Departament de Salut de la Ribera convoca finalment la vaga del personal laboral davant la inacció de Conselleria de Sanitat. La vaga començarà després de falles, el 22 de març, i en principi està prevista fins al 27 d’abril. El Comité ha demanat disculpes als pacients que es puguen vore afectats per esta situació.

Després de cinc anys de reversió i quatre anys de negociació d’un conveni col·lectiu, el personal subrogat ha dit prou. El Comité d’Empresa va ratificar en la reunió celebrada ahir el mandat de l’assemblea de treballadors del passat 19 de gener, en la qual es va decidir per unanimitat anar a la vaga. Esta vaga tindrà lloc els dies 22, 29 i 30 de març i 19, 20 i 21 d’abril de 8 a 11 hores, i el 27 d’abril durant tot el dia.

Els objectius de la vaga passen per l’aplicació del règim de jornada, permisos, llicències, vacances, teletreball, increment salarial o conciliació en els mateixos termes que la resta de personal depenent de Conselleria. El personal subrogat assegura que des de la reversió han perdut drets com la jubilació parcial, la promoció interna, la movilitat o l’ampliació a jornada completa dels contractes parcials, entre d’altres.

Deixa un comentari