El Ple del Consell aprova l’acord per a atorgar subvencions a les poblacions de la Ribera danyades per la pluja

Compartix la notícia

Els consistoris hauran d’elaborar una memòria en un termini de 45 dies a partir d’este divendres, 13 de novembre, en la qual es taxen els desperfectes. Estes valoracions s’enviaran a l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta d’Emergències, que posarà en marxa distintes línies d’ajuda entre les quals ja es troba una especial per als polígons industrials.

Així ho va explicar la consellera de justícia, Gabriela Bravo, als alcaldes i alcaldesses de la Ribera, en els quals es va reunir ahir en l’Ajuntament de Benifaió i amb els quals es va comprometre a traslladar al govern central la seua petició de declarar els seus municipis “zones afectades greument per una emergència civil. Els edils van traslladar a la consellera la seua preocupació pels danys que l’aigua ha provocat en l’agricultura en plena collita dels caquis i cítrics, així com també a les infraestructures municipals, poliesportius i polígons.

La Consellera va assegurar que el seu departament estaria a la disposició dels consistoris per a ajudar-los a realitzar les memòries. A més va afirmar que a banda de l’ajuda especial per als polígons, s’estudia la possibilitat d’atorgar-ne una altra per a particulars que no pogueren sufragar els danys de l’aigua amb les seues assegurances privades. Escoltem la consellera en l’informatiu:

      informatiu-migdia-13-novembre-2020_md_60359014_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari