El ple d’investidura enceta nova legislaura amb el govern de la Vila

Compartix la notícia

Continuïtat i llum verda als projectes encetats durant la passada legislatura i més contundència per als que no han estat possibles, com ara la rehabilitació de al Torre dels Coloms al paratge de la Murta.

Des de dissabte passat, Alzira està dirigida pel Govern de La Vila que, amb un regidor més que la passada legislatura, preten crear una ciutat més verda i més amable per a les persones, amb el medi ambient com eix transversal de les seues politiques.

En un acte d’investidura que va transcórrer sense sorpreses, tots els grups expressaren als seus discursos quins eren els objectius a complir en els quatre anys de legislatura que tenen per davant.

El representant de Vox, Ricardo Belda, va ses el primer en intervindre i va lamentar no poder dur a terme una baixada generalitzada d’impostos que portava  al seua programa electoral.

Per part de Ciudadanos, Miguel Vidal, assegurà que les portes dels seu grup estaran obertes per les suggeriments de tota la ciutadania.

Isabel Aguilar, per la seua banda, agraïa  als votants la confiança dipositada en el govern de la Vila per continuar amb polítiques verdes i socials a la ciutat i va destacar projectes que seran la seua prioritat com és el cas de la rehabilitació de la Torre dels Coloms.

Des del Grup Popular que lidera l’oposició, José Andrés Hernández assegurà que faran una tasca constructiva i donaran suport a qualsevol projecte que siga beneficiós per a Alzira sempre que hi haja consens.

El reelegit alcalde d’Alzira, Diego Gómez de Compromís, va deixar clar al seu discurs l’aposta per una ciutat moderna, més verda i on les persones siguen l’eix principal de les seues polítiques.

Escolteu la notícia ací:

      ple-investidura-alzira-2019

Compartix la notícia

Categories Política

Deixa un comentari