El plenari dona suport a la reivindicació de l’institut Josep Maria Parra de mantindre el batxillerat artístic

El plenari de l’Ajuntament d’Alzira de forma unànime dona suport a la reivindicació de l’institut Josep Maria Parra de mantindre enguany el batxillerat artístic musical. Una proposta presentada pel partit popular que va ser consensuada amb tots els grups polítics i que se suma a totes les peticions després que la Conselleria haja decidit traslladar este batxillerat a instituts d’altres poblacions.
D’esta manera, l’Ajuntament seguirà les passes del Consell escolar municipal i s’adreçarà a la Conselleria per a reclamar que este centre educatiu compte amb este batxillerat, desaparegut des les opcions educatives del centre, després de tretze anys. El regidor del partit popular, Bernat Rios explicava que no té sentit que enguany no es puga fer i com diu la Conselleria es puga demanar per al curs 2023-2024. Rios enten que volen que es puga fer a partir de setmebre i per això demanava al govern alzireny que esgotaren totes les vies, després que hagen passat 15 dies de la petició del consell escolar, sense haver resposta.
D’una manera semblant es va expressar la regidora d’educació, Maria Calvo, que destaca que no es tracta d’una qüestió política sinò educativa. I així s’expressava per donar suport a la reivindicació de la comunitat educativa.

Deixa un comentari