El PP Alzira denuncia l’abandonament del Mercat d’Abast

El partit popular s’ha mostrat contrari a la desaparició del Mercat d’Abast que segons ells s’està propiciant des del govern muncipal. Esta instal·lació s’està utilitzant en part per a ubicar l’insectari municipal i des del PP volen recuperar el mercat d’abastos com un centre de negoci.

Esta instal·lació que compta amb parades on els productors oferixen els seus productes a l’engrós per als comerços, incorporarà l’insectari municipal, creat per a lluitar contra el cotonet. La instal·lació de l’insectari en este espai no és correcta per al partit popular, que a més critica que durant este estiu també al recinte del mercat s’haja convertit en centre de reunió dels treballadors del Sepe agrícola.

El partit popular s’ha fet ressò de les reivindicacions dels productors que tenen parada al mercat i demanarà inversions i activitats que permeten la promoció d’este mercat. Enric Montalvà, regidor del Partit Popular aixì ho expressava.

A més demanen una reunió del consell d’administració del mercat perquè el regidor de l’àrea explique quin és el futur del mercat d’abastos.

Categories Ciutat Etiquetes

Deixa un comentari