fbpx

El PP Alzira votarà en contra dels pressupostos del Govern alzireny

Compartix la notícia

El Partit Popular d’Alzira votarà “no” als pressupostos de l’Ajuntament per considerar-los poc participatius i irreals. El PP valora negativament que les inversions de l’Ajuntament estiguen basades en ajudes i subvencions de la Generalitat i que sols 700.000 euros provinguen del propi Consistori. Les esmenes que el PP considera més importants són l’augment en el pressupost per al Fontana Mogort i la Torre dels Coloms.

El PP acusa l’Ajuntament d’Alzira de mostrar poca voluntat per negociar els pressupostos, pel fet d’haver donat sols quatre dies per presentar les seues propostes fins la primera comissió informativa, que es va dur a terme dilluns. Els populars havien de presentar les esmenes que havien preparat en el plenari que anava celebrar-se ahir, però que es va ajornar per les condicions climàtiques.

D’altra banda, el PP acusa al Govern alzireny de no complir en algunes de les seues propostes electorals com augmentar el pressupost per a les Falles o destinar diners al Cine Colon. També qualifiquen d’intervencionista una de les línies d’actuació més importants per a l’Ajuntament ,que és l’aplicació d’un pla d’ocupació. Per als populars, reduir l’atur no és una competència d’una administració pública.

Compartix la notícia

Deixa un comentari