El PP critica que els pressupostos d’Alzira per al 2022 no donen més suport al comerç

El Partit Popular ha lamentat que no s’hagen aprovat les esmenes que presentaren al pressupost d’Alzira per a 2022 que estaven quantificades en 135.000 €.

El president del partit i portaveu del grup, José Andrés Hernández, s’ha queixat de que no hi haja partides de suport al sector comercial com la creació de bons per al comerç o que els plans de dinamització s’hagen reduït a la meitat, així com que no se seguirà bonificant als hostalers la taxa d’ocupació de via pública. Hernández considera greu que Alzira siga la tercera ciutat de més de 40.000 habitants amb més atur i que, al seu parer, no es desenvolupen polítiques de foment de l’ocupació. L’escoltem.

Com a exregidor d’esports ha lamentat que quan plou l’esport es paralitza i davant el retard de la rehabilitació del Fontana Mogort, demana un esforç per reparar altres instal•lacions com el Pérez Puig, que té moltes goteres.

El regidor Bernat Ríos ha recordat que la baixada de l’IBI per ús d’energies renovables va ser una proposta del seu partit i ha reclamat inversions de l’administració autonòmica. Ha indicat que en set anys no s’ha dut a terme cap actuació del pla Edificant, que anava a suposar la reforma del Josep Maria Parra i la construcció del rei en Jaume.

Deixa un comentari