El PP d’Alzira considera “populistes” les declaracions del regidor del PSOE sobre la gratuïtat de l’AP-7

El PP d’Alzira assegura que el PSOE alzireny es troba orfe de lideratge i es compensa amb declaracions populistes del regidor que va entrar de rebot a l’Ajuntament. Fan estes afirmacions amb referència a les declaracions de Fernando Pascual per l’alliberament de l’AP-7 . Des del PP asseguren que no és cap mèrit dels socialistes i recorden que queda pendent la connexió amb la nostra ciutat.

El PP també ha puntualitzat en una  nota de premsa que caldria recordar que la construcció i posterior explotació de l’AP-7 es va adjudicar durant el franquisme i que després els diferents governs van prolongar les concessions.

Per això, els populars demanen al PSOE que siguen  valents i honestos per reconèixer que durant molts anys es van prorrogar les concessions per diferents motius, però sempre pensant que era el necessari.

Des del PP alzireny també han afirmat que esperen que esta liberalització siga per bé i esperen que la connexió des d’Alzira amb l’AP-7 es realitze al més prompte possible per benefici de la nostra ciutat.

Categories Política

Deixa un comentari