fbpx

El PP d’Alzira considera que el premi Archival també és mèrit seu

Compartix la notícia

El Partit Popular assegura alegrar-se del premi Archival que ha rebut l’Ajuntament d’Alzira perquè reconeix també el seu treball durant legislatures passades. Els Populars expliquen que també han ficat el seu gra d’arena en la recuperació de la Vila, per la qual cosa també s’han de sentir orgullosos. A més, asseguren que no estan en contra de les conversions en zones de vianants dutes a terme en la ciutat, sinó en la forma en què s’han fet.

Els Populars asseguren que un premi així demostra que “el seu partit, com al seu parer vol fer-ho veure el Govern alzireny, no està en contra de totes les seues iniciatives”. Si la conservació del patrimoni històric alzireny durant els passats 20 anys pel que fa a les muralles, la vila, la plaça de la Constitució i els casalicis és mereixedora d’un premi, els Populars asseguren que “també és un mèrit seu pels 12 anys que van estar al capdavant de l’Ajuntament”.

D’altra banda, els Populars asseguren també que no estan en contra de les conversions en zona de vianants dels carrers Hort de Frares, ni Pérez Galdós, sinó de les formes en què es van fer, sense comptar, al seu parer, amb el suport del veïnat i els comerços.

Compartix la notícia

Deixa un comentari