El PP d’Alzira critica l’absència de l’alcalde a la cloenda de la Setmana de l’Economia

Compartix la notícia

El PP d’Alzira critica l’absència de l’alcalde, Diego Gómez, a la Setmana de l’Economia i a la Gala de Lliurament de Premis. L’alcalde es trobava en un viatge de feina a l’Amèrica i en el seu nom va acudir al sopar la segona tinent d’alcalde, Sara Garés. El portaveu del PP, José Andrés Hernández, opina que “si s’haguera tractat d’un altre assumpte com ara la Gala dels Premis Literaris, tal vegada l’alcalde sí que hi hauria acudit”.

El passat divendres va finalitzar la  XII Setmana de l’Economia amb la gala de comiat, que va comptar amb la representació dels regidors de l’Equip de Govern Albert Furió, Alfred Aranda, Pep Carreres, Fernando Pascual i Sara Garés. L’alcalde d’Alzira no va poder acudir a la cita perquè es trobava a l’Amèrica amb el projecte d’Escoles Solidàries que du a terme amb la Mancomunitat de la Ribera, amb la finalitat de fer intercanvis d’experiències educatives. El PP de nou opina que” esta iniciativa no requeria la marxa de l’alcalde en una setmana tan important per a l’economia alzirenya”.

El Partit Popular d’Alzira valora que” l’absència de l’alcalde és injustificable en un acte en què es premia a empreses alzirenyes per la seua trajectòria empresarial i, més encara, quan Gómez ostenta la cartera de Comerç i va anunciar com una mesura important als pressupostos el foment de l’ocupació”. En este sentit, el PP acusa l’Ajuntament de “menysprear les empreses menudes”.

Compartix la notícia

Deixa un comentari