fbpx

El PP d’Alzira critica l’equip de govern per no suspendre les classes per fred

Compartix la notícia

El grup municipal assegura que, a les aules, no s’han superat els 10º de temperatura i recorda a l’alcalde de la ciutat que, per llei, la temperatura als llocs de treball no pot ser inferior als 17º. No obstant això, des de l’Ajuntament d’Alzira, han assenyalat que la decisió de suspendre les classes és de la Conselleria d’Educació i han recalcat que només Sollana ha ajornat la tornada a les aules i ho ha fet per la seua situació sanitària.

El portaveu d’Educació del PP alzireny, Bernat Ríos, ha assenyalat que és incompatible mantindre les aules ventilades, per evitar contagis de Covid-19, i practicar la docència, per la qual cosa ha criticat que la Conselleria d’Educació no haja suspés les classes a Alzira. A més, els populars han reclamat que arriben els filtres HEPA per a millorar la ventilació de les aules que va prometre el conseller, Vicent Marzà.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha calificat com a falta de respecte l’acusació del PP. Segons afirma, les conselleries d’Educació i de Sanitat són les responsables de prendre esta decisió.
Escoltem Bernat Ríos i Diego Gómez en l’informatiu:

      informatiu-migdia-8-gener-2021_md_63644258_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari