fbpx

El PP d’Alzira demana a la Diputació de València finançament per a la reparació del Fontana Mogort

Compartix la notícia

El Partit Popular d’Alzira demana a la Diputació finançament per a la reparació del pavelló Fontana Mogort. Està previst que el recinte estiga tancat durant dos anys per la impossibilitat econòmica de l’Ajuntament per reparar-lo. El diputat provincial, Vicent Mompó, presentarà una esmena als pressupostos perquè incloga el cost d’1,2 milions d’euros que té la reparació de la instal·lació esportiva.

El sostre del pavelló esportiu d’Alzira Fontana Mogort necessita una substitució immediata d’un cost d’1,2 milions d’euros que l’Ajuntament actualment no pot assumir. Al parer del PP, els clubs esportius d’Alzira necessiten esta instal·lació per dur a terme la seua activitat. Per este motiu, José Andrés Hernández es va reunir amb el diputat provincial i alcalde de Gavarda, Vicent Mompó, que es va comprometre a fer pressió a la Diputació, a través del seu grup parlamentari.

D’altra banda, el PP d’Alzira explica que, en qüestions com esta, els diferents partits locals haurien d’estar units per la qual cosa, a més de presentar esta esmena a través de Vicent Mompó, es posen a la disposició del Govern alzireny per col·laborar en tot el que siga necessari.

Compartix la notícia

Deixa un comentari