El PP d’Alzira demana a l’Ajuntament que finance l’escolarització de 0 a 3 anys
Els populars proposen al consistori crear un "Bo Infantil"

El Partit Popular d’Alzira demana a l’equip de govern que continue facilitant l’escolarització dels xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys de la nostra ciutat. En este sentit, la formació política presentarà una moció en la qual, sol·licitarà a l’Ajuntament d’Alzira que assumisca les despeses d’escolarització dels xiquets nascuts l’any 2019 que vagen a les escoles municipals de la localitat fins que finalitze el curs actual.

Els populars asseguren que s’ha de fer un esforç per part de totes les institucions per a poder donar facilitats a les famílies davant la crisi que s’ha derivat de la pandèmia. Per això, critiquen que el bipartit no haja inclòs en els pressupostos de 2021 estes ajudes que si va considerar necessàries l’any passat, quan va subvencionar la matrícula de tots els alumnes que es van incorporar a les escoles infantils, així com el primer quadrimestre dels xiquets nascuts en 2019. Unes mesures que van suposar un cost de 25.000 euros.

Així doncs, el portaveu del Partit Popular, Bernat Rios, proposa al Consistori esmenar la seua “inacció” realitzant una modificació de crèdits, traspassant diners de les partides pressupostades que, a causa de la pandèmia, no es podran utilitzar i creant un Bo Infantil que puga sufragar les despeses d’escolarització dels més menuts. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari