fbpx

El PP d’Alzira demana més facilitats per a tramitar les cremes agrícoles

Compartix la notícia

El Partit Popular d’Alzira demana a l’Ajuntament que facilite el tràmit de cremes agrícoles als agricultors. Els populars expliquen que gran part de la població no disposa de firma electrònica, ni té els coneixements tècnics necessaris per a realitzar el tràmit de manera telemàtica. No obstant això, per part de la cooperativa Alzicoop, ja s’ha ficat en marxa un servei administratiu, que permet demanar el permís als agricultors via telefònica, a través del 962 40 4 136.

En el cas de fer la sol·licitud a través d’Alzicoop, els demandants haurien d’acudir a l’endemà a la secció de subministraments de la cooperativa per arreplegar la notificació personalment. Per evitar desplaçaments innecessaris, l’Ajuntament recomana a la ciutadania la utilització d’este servei només quan siga imprescindible.

D’igual manera, els populars proposen a l’Ajuntament d’Alzira la possibilitat de difondre un tutorial, en el qual s’explique detalladament quin és el procediment a seguir, per tal de fer el tràmit a través de la seu electrònica. El partit insistix, en veu de Bernat Ríos, en què “no és moment de posar entrebancs a la ciutadania, sinó facilitats”.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-22-d-039-abril-2020_md_50315006_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari