fbpx

El PP d’Alzira demana que s’augmenten les partides per a comerços, autònoms i empreses en els pressupostos de 2021

Compartix la notícia

Des del grup municipal critiquen les despeses del consistori en metèries com la memòria històrica o el 9 d’octubre i afirmen que les seues esmenes ajudarien a aconseguir uns pressupostos preparats per a afrontar les conseqüències de la crisi econòmica provocada per la Covid-19.

Així doncs, el PP ha proposat diverses esmenes per als pressupostos de 2021. Proposen l’increment d’ajudes per a la reactivació de l’economia, sobretot per al comerç local. En este sentit, el PP ha plantejat que els hostalers i hostaleres estiguen exents de pagar la taxa d’ocupació de la via pública per taules i cadires per tal de compensar les seues pèrdues. A este respecte, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha recordat hui en la presentació dels pressupostos de 2021 que, des que va esclatar la pandèmia, els i les hostaleres no han pagat esta taxa i no ho faran fins que acabe la crisi sociosanitària.

El PP ha proposat, també, ajudes per al lloguer dels emprenedors i per a les empreses que contracten personal de la nostra ciutat. Tot amb l’objectiu, segons afirmen els populars, d’afrontar l’exida de la crisi i ajudar els empresaris i autònoms. Escoltem la portaveu del PP, Luisa Castells, i l’alcalde d’Alzira en l’informatiu:

      informatiu-migdia-30-novembre-2020_md_61115338_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari