fbpx

El PP d’Alzira demana un informe que avale el trasllat dels cérvols

Compartix la notícia

El PP demana un informe tècnic que avale el trasllat dels cérvols de la Casella a Requena. Els Populars expliquen que la presència dels animals a la Casella forma part de la seua història i no és una decisió que puga prendre’s a la lleugera. Per això, presentaran una moció en el pròxim plenari per a demanar que siga una decisió conjunta de tots els grups polítics.

La Regidoria de Medi Ambient va anunciar la setmana passada la possibilitat de traslladar els cérvols de la Casella a una finca més gran a Requena. El motiu d’este canvi, segons el regidor Pep Carreres, és que el terreny de la Casella és massa menut per al benestar dels animals que, a més, tenen problemes d’endogàmia. No obstant això, el PP explica que no es tracta d’un assumpte del qual l’oposició haja d’assabentar-se per la premsa, sinó que s’hauria de debatre i estudiar a fons per prendre la decisió correcta.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, s’ha mostrat en primera instància contrari a esta iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient. La negativa es deu a la sensibilitat patrimonial que li produeix la presència dels animals a la Casella. Tanmateix, demana que es facen tots els informes pertinents per part dels veterinaris per analitzar com es podria millorar la vida d’estos animals.

Compartix la notícia

Deixa un comentari