El PP d’Alzira denuncia la falta de previsió de l’Ajuntament davant el temporal de pluja

Segons els populars, la suspensió de les classes i l’avís de la retirada dels vehicles de les plantes baixes es va anunciar massa tard. El partit critica, també, que no es destaparen a temps els embornals de la ciutat i assegura que les inundacions es produeixen per una construcció ineficaç de les infraestructures. Des del PP es demana al consistori que sol·licite a la Diputació brigades de neteja i vehicles cisterna per a extraure aigua dels baixos i ajudar en les tasques de neteja.
Al parer del PP, amb la previsió meteorològica i després de l’ insistència de les pluges durant tota la nit anterior, el consistori hauria d’haver actuat amb més antelació i immediatesa. La suspensió de les classes a la 13:30 de la vesprada va provocar, segons els populars, el caos en les escoles. A més, l’avís d’emergència roja per inundació a la nostra ciutat es va anunciar quan ja s’havien acumulat més de 190 litres i els barris més afectats ja s’havien inundat.
Des del PP asseguren també que, durant els últims 30 anys, s’han produït diversos temporals de pluges amb major intensitat però mai s’han ocasionat conseqüències tan greus com les dels últims temps. Escoltem el portaveu del PP, José Andrés Hernández, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-6-novembre-2020_md_59996077_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari