fbpx

El PP d’Alzira lamenta la situació insostenible que es viu al barri de l’Alquerieta

Compartix la notícia

El PP d’Alzira denuncia la situació que considera “insostenible” del barri de l’Alquerieta. Els populars expliquen que els propis veïns els han confirmat que l’única eixida que troben és canviar-se de barri. Per la qual cosa, el PP presentarà una moció en el pròxim plenari demanant que es recuperen les polítiques que s’aplicaren en l’última legislatura del partit i que són les úniques, al seu parer, que van millorar el barri.

90% d’absentisme escolar, 60% de les vivendes ocupades, 50% de població reclusa i fins i tot tirs i navallades. Estes són algunes de les dades que recull un dossier que els veïns han presentat al PP. El dossier explica també que l’única política que havia millorat el funcionament del barri fou l’aplicada entre 2011 i 2015, quan governava el PP a Alzira, però que va ser revocada per l’actual Govern.
En este sentit, el PP ficarà el dossier en mans del Govern alzireny en el pròxim plenari i exigirà que es prenguen les mesures necessàries per millorar la vida dels veïns del barri.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-9-marc-2020_md_48679019_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari