fbpx

El PP d’Alzira lamenta que l’Ajuntament deixe perdre una subvenció europea

Compartix la notícia

El PP d’Alzira denuncia que el Govern alzireny haja deixat perdre 400.000 euros d’una subvenció de la Unió Europea. Els populars pensen que esta “és una mostra més de la descoordinació que existix entre els partits que formen part del Pacte de la Vila”. A més, critiquen una vegada més “la falta d’inversió de l’Ajuntament en la recuperació del patrimoni històric”.

El PP se suma així a la protesta d’Esquerra Unida, que la setmana passada ja denunciava este fet. Els populars asseguren que, tenint majoria en el Consistori, “el Govern alzireny no hauria de tindre cap problema per acceptar esta consignació econòmica, encara que supose una despesa addicional per al pressupost municipal, ja que estes subvencions comporten que el Consistori assumisca part de la inversió”. A més, expliquen que “s’ha perdut una gran oportunitat de poder, per fi, posar solució al problema de la Murta”.

D’altra banda, els populars afirmen que “esta és una mostra més de la descoordinació que existeix, al seu pare,r entre els membres del Govern, concretament entre la Regidoria de Medi Ambient i la de Patrimoni”.

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari